Gå til hovedindhold

Danmark | Håndbog

Resumé og dokumenter til download

 • Læs op

Indhold

  Her finder du Guidelines for Ergonomiundervisere, som indeholder grundlæggende principper for Sikre Forflytninger, kommunikation, anbefalinger i forhold til arbejdsmiljø, en værktøjskasse med algoritmer og risikovurderingsværktøjer samt skabeloner til at opbygge undervisningsprogrammer i Sikre Forflytninger.

  Download. Klik på download til højre på skærmen for at downloade “Guidelines Safe Transfer Techniques Dansk” samt “Appendix”, som indeholder algoritmer og risikovurderingsværktøjer i wordversion, som du kan redigere og tilpasse til din organisation. Alt materialet er gratis.

   

  Resumé

  1.0 Guidelines
  Guidelines er anbefalinger til sundhedsprofessionelle eller frontpersonale med henblik på at reducere antallet af forflytningsskader og muskuloskeletale lidelse ved brug af metoder, som har vist sig at være hensigtsmæssige i relation til forflytning på plejehjem.

  2.0 Værktøjskasse
  Værktøjskassen er beregnet for nemmere beslutningstagen for sundhedsprofessionelle i forbindelse med forflytninger.

  3.0 Læringsmoduler
  I undervisningsmodulerne kan du anvende digitale redskaber såvel som workshopbaseret undervisning planlagt ud fra hensigtsmæssige pædagogiske og didaktiske metoder. De præsenterede undervisningsmoduler er baseret på interviews med partnerlandene i ”Safe Transfer Techniques” STTech-projektet.

  Undervisningsmodulerne er baseret på fælles viden og erfaringer i forhold til undervisning i forflytningsteknikker og med inspiration fra den norske fysioterapeut Per Halvor Lunde (Lunde, 2010).

   

   

   

   

  logoer