mc, bygning, flag

Indvielse af SPARK

Rehabiliteringsparken SPARK ved MarselisborgCenteret blev officielt indviet 3. september. Det skete ved en fest, der strakte sig over det meste dagen og bød på taler, musikalsk underholdning og gæster fra nær og fjern. Velfærdsteknologisk OPI-pulje har bidraget til parken med udvikling af teknologier til udendørs rehabilitering som for eksempel en interaktiv løbebane. På billedet ses løbelys i græsset, som på et panel kan indstilles til en individuel løbehastighed. Man kan også løbe virtuelt om kap med Sara Slott! SPARK tilgodeser borgere i rehabilitering, beboerne i nærområdet og klimatilpasning. Læs mere om parken (nyt vindue) SPARK - MarselisborgCentret 

løbelys mc

skærm til løb, mc

 

EU_SHAFE på besøg

Velfærdsteknologisk OPI-pulje får via MSO besøg af partnerne bag EU-projektet SHAFE. Gæsterne kommer til Aarhus den 29. og 30. september. OPI-puljens koordinator, Benedikte Kruuse Lindvig, er medvært på arrangementet. Benedikte vil vise gæsterne fra Slovenien, Tyskland, Irland, Portugal, Spanien og Danmark nogle af puljens projekter og fortælle om puljen som redskab til at skabe bedre livsbetingelser for den aldrende befolkning. Læs mere om EU_SHAFE (nyt vindue) EU SHAFE | Smart Healthy Age-Friendly Environments (aarhus.dk) 

 

opi-puljen forside web

Gæster fra Norge

Benedikte Kruuse Lindvig, koordinator for Velfærdsteknologisk OPI-pulje, er på banen igen den 13. og den 15. oktober, hvor en norsk delegation på 40-50 personer kommer på besøg i Aarhus. Benedikte holder oplæg for deltagerne, der kommer fra forskellige kommuner i Helgeland Fylke. De kommunale medarbejdere er interesserede i velfærd og innovation, herunder velfærdsteknologi og repræsenterer forskellige velfærdsområder i Norge.