I forbindelse med et tema om evaluering af OPI-projekter har Center for Offentlig-Privat Innovation (COPI) bl.a. talt med Peter Dalby Rasmussen, der er medlem af VT OPI-puljens sekretariat og specialkonsulent i Erhverv og Bæredygtig Udvikling i Aarhus Kommune. Peter Dalby Rasmussen giver en indflyvning til VT OPI-puljen og fortæller også om udfordringer med at få implementeret løsninger.

Du finder interviewet her (nyt vindue) Aarhus har sat OPI-projekter i system (co-pi.dk)

 

Innovationsbarometer

Der er stor innovationsaktivitet i det offentlige; 81 procent af de offentlige arbejdspladser er innovative. Læs mere i Innovationsbarometeret (nyt vindue) Løs problemet sammen – offentlig innovation i samarbejde med private virksomheder (co-pi.dk)

 

Guide til evaluering

Evaluering af projekter er vigtig, men mange har ikke helt styr på, hvordan man gør. Få Center for Offentlig-Privat Innovations guide til evaluering lige her (nyt vindue) Guide: Hvordan evaluerer du bedst din nye løsning? (co-pi.dk)

 

Foto: Corona satte skub i implementeringen af Zurface1, servietdispenser med digital nudging, der blev lanceret ved et pressemøde med borgmester Jacob Bundsgaard den 18. juni 2021.

Projektet om hygiejne i folkeskoler blev afsluttet i 2017. Mere om projektet Hygiejne nudging system (aarhus.dk)