Gå til hovedindhold

Min Video nomineret til innovationspris

Min Video fik 5. maj en flot andenplads i konkurrence om Innovationsprisen 2021 ved Center for Offentlig Innovation.

 • Læs op

Indhold

  Center for Offentlig Innovation (COI) står bag nomineringen til prisen, der er en national innovationspris for hele den offentlige sektor. Prisen hedder Nyt sammen bedre-prisen.

  Aarhus Kommune og Min Video er i konkurrence med Region Midtjylland (Bedre søvn uden medicin) og Erhvervsstyrelsen (Virk Assistenten). De nominerede var fundet blandt omkring 80 projekter fra hele landet.

  Juryen er imponeret over det stærke felt, der også under corona-vilkår har formået at fortsætte innovationsarbejdet.

  Det viser en offentlig sektor præget af en høj innovationskapacitet. (Juryen)

  Jens og mandl. deltager

  Juryen

  I juryen sidder formand for KL Jacob Bundsgaard (S), formand for Danske Regioner Stephanie Lose (V), adm. direktør for Dansk Design Center Christian Bason, centerleder i COI Pia Gjellerup, formand for Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) Lizette Risgaard og formand for Akademikerne Lars Qvistgaard.

  Vi har i år set innovationer med et meget stort perspektiv. (Juryen)

   nær kamera og person

  Min Video

  Min Video er en brugervenlig videoplatform med fokus på sikker datadeling, der har gjort det let for medarbejdere i Aarhus Kommune at optage og dele nødvendige vejledninger og instrukser om behandling og håndtering af eksempelvis ældre borgere. Der kan deles både internt i og mellem afdelinger. Videooptagelserne sker i samarbejde med borgeren, der oplever en mere ensartet håndtering fra de forskellige medarbejdere, de møder i deres hverdag. Samtidig er den tid, medarbejderne bruger på at lave vejledninger, blevet reduceret betragteligt.

  Min Video er et projekt under Aarhus Kommunes OPI-pulje for velfærdsteknologi. Læs mere om baggrund og resultater af projektet: Min video, en sikker platform (aarhus.dk)

   

  Center for Offentlig Innovation (nyt vindue) Her er de 3 nominerede til NYT SAMMEN BEDRE-prisen | Center for Offentlig Innovation (ritzau.dk)

   

  Sidst opdateret: 4. oktober 2023