Gå til hovedindhold

Se videoer om virtuelle besøg ved e-Teamet

Uanset om du skal have hjælp til medicinindtag som Erik, eller til morgenrutiner og bad som Vibeke og Hans, så har e-Teamet et tilbud til dig. Og det viser sig, at et virtuelt besøg i overraskende mange tilfælde er den helt rigtige løsning.

 • Læs op

Indhold

  I e-Teamet er man positivt overrasket over, hvor mange opgaver, der kan klares med et virtuelt besøg. Det fortæller e-Team-medarbejder Karen Thirup i video. Hun erfarer, at det er vigtigt at have fokus på situationen og borgeren for at skabe en god kontakt og levere en god ydelse.

  Erik tager dagligt en del medicin, som han får hjælp fra hjemmeplejen til at holde styr på. I stedet for at få besøg flere gange om dagen, klarer han medicinindtaget sammen med e-Teamet via et virtuelt besøg. En medarbejder fra e-Teamet ringer Erik op på den tablet, han låner af kommunen. 

  Mød Erik og medarbejder Karen Thirup i videoen

   

  Efter blodpropper i hjernen og en hospitalsindlæggelse er Hans udfordret på sin korttidshukommelse. Det har derfor været hustru Vibeke, der som nærmeste pårørende har skullet få Hans ud af fjerene og klar til hjemmeplejens besøg. Lidt for tit begyndte dagen med konflikter, fortæller Vibeke, der ikke brød sig om rollen som den sure. Efter at parret modtager hjemmeplejen til Hans som virtuelle besøg, går det hele meget bedre, konstaterer Vibeke, der synes, hun har fået en morgen foræret på et sølvfad. 

  Mød pårørende Vibeke og hendes mand Hans i videoen

  Sidst opdateret: 2. juli 2024