Konference om ergonomi og forflytning

Du kan deltage i konferencedagen om ergonomi og forflytning enten fysisk på VIA eller online fra din hjemmearbejdsplads.

Konferencen er et fælles tiltag mellem VIA University College og Aarhus kommune. Vi arbejder sammen i et EU-finansieret projekt ”Safe Transfer Techniques”, hvor formålet er vidensdeling om forflytningsteknik og ergonomi på tværs af landegrænser i Europa.

Projektet er en videreudvikling af "Ergonomikonceptet" udviklet af Aarhus Kommune, der har medført en reduktion på 36% i antallet af forflytningsulykker i løbet af to år.

 

dobbelt logo stt

 

Det kan du forvente

Til konferencen vil vi præsentere vores første resultater i projektet, som bl.a. kommer omkring præsentationer om forflytning, ergonomi, undervisningsprogrammer og guidelines samt værktøjer til undervisere i forflytning.

Målgruppe

Konferencen er for dig, som er forflytningsvejleder i ældreplejen, på sygehuse eller i leve- og bo-miljøer på sundhedsområdet. Eller dig, der er underviser i forflytning/ergonomi i praksis og på uddannelsesinstitutioner, f.eks. uddannelserne for ergoterapeuter, fysioterapeuter, sygeplejersker og sosu'er.

Konferencen foregår på dansk.

Du kan se programmet og tilmelde dig her: https://www.via.dk/efter-og-videreuddannelse/uddannelsestilbud/konferencer/safe-transfer-technique-projektet-sttech

Invitér gerne kollegaer og netværk. Vi vil gerne give så mange som muligt chance for at deltage!