Gå til hovedindhold

DokkX vinder EU-pris

DokkX løb med en andenplads i EU-konkurrencen Silver Economy Awards. Vinderen blev kåret ved et event den 3. maj i Bruxelles

  • Læs op

Indhold

    Silver Economy Awards er en ny konkurrence, der har fokus på de +50-årige. Konkurrencen vil skabe opmærksomhed om den politiske og økonomiske magt, de +50-årige har som forbrugere og borgere i EU-landene.

    DokkX er til for borgernes skyld

    DokkX vandt i kategorien Health and long term care. Andre kategorier var fx bolig, kommunikation og uddannelse. Ivan Kjær Lauridsen, velfærdsteknologichef i Aarhus Kommune, repræsenterede DokkX i Bruxelles. Han roser Byrådet for at have skabt VTU-puljen og dermed det økonomiske grundlag for, at DokkX overhovedet er blevet realiseret.

    Det er en anerkendelse af, at kommunen rækker ud til borgerne via DokkX og bussen DokkX på tur med information om, hvilke teknologier der findes til at understøtte selvhjulpenhed gennem hele livet. Det er noget, der optager politikerne i Aarhus Kommune, og det er til gavn for alle aarhusianere hver eneste dag, siger Ivan Kjær Lauridsen.

    Sidst opdateret: 6. december 2023